• Как да пусна басейна си в експлоатация?

  Casa_Playa_de_Turtugas_Pool_1_290EN

  Свършила е тежката зима и вие очаквате с нетърпения верния ви приятел да започне да фукционира нормално и то веднага.

  Изненадааааа . Необходими са внимателни грижи и подготовка той да е в подходяща форма. Все пак е прекарал доста време в сън, а вие очаквате веднага да е готов за подвизи. За да е готов за работата, която очаквате от него, вие трябва да го подготвите за това преживяване. Все пак преживяванията ще са ви общи. Не искате по средата на парти, което толкова усърдно сте организирали, вашият басейн да ви предаде и да спре да фукнионира.

  В тази връзка ето няколко съвета за подготовка на сънливкото да заработи нормално:

  Casa_del_Cielo_from_seawall_of_pool_and_house_Jan_2011_2_c

  Ако е зимувал с вода и не сте разполагали със средства да му подарите зимно покривало е неоходимо да му източите цялото количество вода.

  След това, много старателно го измийте с подходящи химикали, за да предпазите новата вода от евентуални живи микроорганизми, които във водна среда се размножават неимоверно бързо.

   Използвайте химикали само с доказан произход и при възможност се консултирайте с доктор по басейните.Ако от скоро имате вашия басейн, тогава е наложителна консултацията ви с педиатър по басейните.

  Така.

  Измили сте басейна. Браво. Сега изчаквате да изсъхне.

  За предпочитане е да го намажете с химикал, в съдържанието на който има повърхностно-активно вещество , защото част от тези гадинки(алги) остават във фугите и започват развитие веднага след като напълните басейна с нова вода. Всички необходими препарати за басейни може да намерите тук:  препарати за басейн

  Готови сте с коритото и е време да започнете да връщате по местата демонтираните кошници на скимери, капаци на скимери, стълби и др., но без да забравяте да ги измиете добре.

  След като приключихте с измиването, подсушаването и намазването на сънливкото, той почти вече се е разсънил. За пълното му събуждане е необходимо да се погрижите и за сърдечно-съдовата му система, накратко филтрацията.

  Чудите се защо го оприличихме със сърдечно съдовата система. Ами ето примера. Сърцето през кравоносните съдове изпраща кръвта до всички органи, а белият дроб я обогатява на кислород, да не навлизаме в подробности. Също така помпата на вашия басейн, чрез тръбната разводка разпраща водата до дюзите на басейна, преминавайки първо през пясъчния филтър, за да се пречисти.

  За да работи нормално, като по часовник както се казва, и живия организъм, и вашият басейн трябва да притежават функционални органи и системи от тях.

  Приверете помпата-препоръчителна профилактика. Проверете филтъра. И накрая монтирайте помпата на оказаното място, сглобете всички връзки и сте готови да напълните басейна.

  Ако все пак се затруднявате в пускането в експлоатация на басейна ви, екипът на basein.bg с радост ще ви помогне.Не се колебайте да ни потърсите.

2 Responsesso far.

 1. Wоndеrful post but I was wondering if you could
  write a litte more on this topic? I’d be very thаnkful if you coulԁ elaboгate а little bit fսrther.
  Bless you!

  Feel free to sսrf to my web site … изработка на онлайн магазин

 2. With havіn so much writtеn content do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement?
  My websitе has a lot of exclusive content I’ve eitheг written myself
  or outѕourced but it appears a lot of it is popping it up
  all over the internet without my permission. Do you know any sߋlutions to hеlp reduce content from being stolen?
  I’ɗ definitely appreciate it.

  Visit my homepage: направи си сайт

Leave a Reply