• Видове облицовка

  През последните години на пазара могат да се открият много видове облицовка с широка гама разцветки и комбинации между тях. При избора на облицовка трябва да се съобразите с цветовата гама на вашата къща или хотел, с пейзажа около вас и не на последно място- дали сте в планински регион, близо до морето или равнинната част на страната. Басейнът е продължение на вашия имот, а не отделно и назависимо съоръжение.

  Най-използваната облицовка е стъклокерамичната. При нея има голямо разнообразие от цветове и миксове. Лесна е за експлоатация и може да покрива различни форми. При нея може да си избере от стандартните миксове или да освободите съзнанието си и определите ваши собствени уникални разцветки, които нашите дизайнери ще направят реалност.

   

  стъклокерамика

  Разгледайте различните видове стъклокерамика

    Друг вид облицовка предлагана на пазара са клинкерните плочки.За тази обицовка се казва, че е дълговечна. При избора на тази облицовка вие си гарантирате изключително дълъг период на експлоатация на басейна през който проблемите ви с облицовката ще бъдат сведени до минимум, а може и да не съществуват.

  клинкер

   PVC фолиото е добро покритие за басейни които имат конструктивни проблени и губят изключително малко количество вода. С този тип облицовка вие маскирате недостатъците на коритото и решавате проблемите с теча на вода. В последните години се предлагат различни PVC фолиа с различни цветове и фризове. Има дори такива, които имитират речни камъни и стъклокерамично покритие.

  фолио-за-басейнРазличните видове фолио може да разгледате тук

   

Leave a Reply