• Видове басейни

  Според начина на изграждане и конструкцията басейните биват два основни вида – модулни и монолитни.

  Модулните басейни са готови корита с определена форма и размер. Могат да се вкопават или да останат на повърхността. На пазара се предлагат като овални, правоъгълни или кръгли. При запитване и желание могат да се изработят и с бъбрековидна форма.

  Такъв тип готови басейни може да разгледате тук:

  Друг тип са монолитните басейни, които имат желязобетонна конструкция и са по-надеждните съоръжения с по-дълъг живот и по-лесна експлоатация.Проесът на изграждане на такъв басейн е по-дълъг, но при избор на подходяща фирма, вие дълго време ще се радвате на приятни мигове в него.” Джей Уотър” ЕООД може да ви осигури този конфорт да притежавате собствено море и да се наслаждавате години наред на безупречното изпълнение и кристално чистата вода. За този тип басейни е необходимо първо да се направи изкоп, след това желязобетонна конструкция и се отлива монолитно. Изграждането на такъв басейн се осъществява от месец и половина до четири месеца в зависимост от размерите, формата, вида филтрация, избора на облиовка и др.

  swimming pool

  Съществуват и хибридни басейни, където са налице комбинация от елементи от описаните по-горе басейни, като са включени и допълнителни ефекти от водопад в единия край, фонтан, водна гъба, джет за насрещно течение(имитира плуването ви срещу течението) и други в зависимост от желанията ви.

  hybryd pool

   

  hybrid-pool

2 Responsesso far.

 1. Hi friends, its great post regarding tutoringand completely explained,
  keep it up all the time.

 2. quest bars says:

  This design is incredible! You certainly know how to keep a reader entertained.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job.

  I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

Leave a Reply